Zuiderwaterlinie Festival 2017

Op 8 + 9 april kun je op bijzondere locaties langs de linie op avontuur. Stel je eens voor. De Zuiderwaterlinie als inspiratiebron en speelveld voor lokale toneelspelers, zangers, musici en dansers.
In Ravenstein, Megen, Breda en Bergen op Zoom zijn routes samengesteld met theater, dans, muziek en poëzie. Elke route bestaat uit 4 à 5 voorstellingen van een kwartier over hoe mensen grenzen opwerpen, verleggen, bewaken en oversteken. Historische plekken als nieuwe bastions, maar dan van de verbeelding. Wie gaat er mee op veldtocht?

Prijs € 10 p.p. per route, 2e route € 5 korting.
Reserveringen en kaartverkoop per route kunnen er 20-40 personen mee. Zeker zijn van een plaats? Reserveer dan gratis je tickets via de reserveerpagina. Bij de kaartverkooppunten kun je tot uiterlijk een kwartier van tevoren de entreebewijzen ophalen. Tijdens het festival kun je daar ook
rechtstreeks een kaartje kopen.

Route info een route duurt ongeveer 1 1/2 uur. Voor
mensen die slecht ter been of rolstoelafhankelijk zijn, is
het festival niet zo geschikt.
Er is in Breda een route speciaal voor kinderen.

Klik hier voor de programmaflyer!

Wil je meer weten over de cultuurhistorie en andere activiteiten in het gebied rondom de Zuiderwaterlinie kijk dan eens hier.

Het Zuiderwaterlinie Festival is een nieuw festival voor en door bewoners van Brabant. Het wordt georganiseerd door kunstencentra Nieuwe Veste, Cultuurbedrijf Bergen op Zoom en Muzelinck.

Facebook
Twitter