Veldtocht 24 juni Megen

Ga mee op Veldtocht langs de grenzen van vrijheid! Ontdek met ons garnizoen de mooie straten en verhalen van Megen.

Luister naar verhalen over de historische gevangenpoort en over de heldhaftige tochten van gewone mensen. Want zonder strijd is er voor velen geen vrijheid. Een expeditie met muziek en theater op bijzondere locaties voor de hele familie. Over grenzen van toen en van nu, over oorlogen, over liefde, en over de verraders van de overkant. Ga mee op Veldtocht langs de grenzen van vrijheid!

ONLINE TICKETS

Wil je zeker zijn van een kaartje? Bestel dan hier je online ticket (klik op de rode link) , print deze uit en neem het ticket mee naar de Veldtocht. Er kunnen maximaal 40 deelnemers mee per Veldtocht.

DUUR: 1,5 uur

START- EN VERKOOPPUNT

Start Acropolis, Broeder Everardusplein 1, Megen. Tickets kunnen – indien nog beschikbaar – op 24 juni gekocht worden in een kunstcaravan bij Acropolis (alleen contante betaling).

VERTREKTIJDEN

12.00,13.00,14.00,15.00,16.00,17.00 uur

IN SAMENWERKING MET:

Gemeente Oss, Platform Vrijetijd, TIM, De Muzelinck, Stichting Gemeenschapshuis Acropolis, Restaurant op de poort, Toneelvereniging Eendracht Maakt Macht uit Lithoijen, De Natuurspeeltuin Megen, Camping de Maasakker, Stichting Thuis in Oss.

 

Facebook
Twitter