Veldtocht 24 juni Oosterhout

Voel de adem van de tijd, hoor het lied van weemoed, proef van het stille water en geniet van de omgeving in beweging. Ga mee op Veldtocht van de Houtse Linies.

Verstilde momenten, plaats-poëzie, indringende installaties en betoverende klanken brengen de beleving van de Houtse Linie tot leven. De eigenzinnige kijk van de kunstenaar op de van geschiedenis doordrenkte omgeving versterkt het onderliggende verhaal en laat je kijken door de ogen van de tijd en stilstaan in het hier en nu. Wandel mee in de Veldtocht van de Houtse Linie en duik in de gestolde tijd op een prachtige groene route. Op de strobalen in de schuur van Boerderij Linie Zicht blikken we terug; onder het genot van een ‘Houtse Blonde’, muzikale klanken en een blikje ‘Linie-soep’.

ONLINE TICKETS 10 EURO P.P.

Wil je zeker zijn van een kaartje? Bestel dan hier je online ticket (klik op de rode link), print deze uit en neem het ticket mee naar de Veldtocht. Er kunnen maximaal 50 deelnemers mee per Veldtocht.

VERTREKTIJDEN

12.00,13.00,14.00,15.00,16.00,17.00 uur.

START- EN VERKOOPPUNT

De Houtse Linies, Moerstraat 10, Oosterhout. Tickets kunnen – indien nog beschikbaar – op 24 juni aan de deur worden gekocht.

DUUR: 1,5 uur

IN SAMENWERKING MET:

h19 Centrum voor de kunsten, Gemeente Oosterhout, Basisschool de Achthoek, Mgr. Frencken College, Heemkundekring Den Hout, Heemkundekring Oosterhout, Heemkundekring Made en Drimmelen, Brouwerij t End, Sayenna Bakx, Miranda van Bragt, Gerdien Breems, C Proof, Choque Proof, Annick Daniels, Familie de Jong, Familie Verhoef, Esmee Schoones, Juul Langenberg, Servaas Roelandse, Bertan van de Veer, Eite Wolfis, Zorgboerderij Levensvreugde en vele anderen.

 

Facebook
Twitter