Veldtocht 24 juni Heusden (Elshout)

Ga mee op de Veldtocht van de Muziek in Heusden (Elshout) en leg je oor te luister op de Zeedijk.

Er klinkt muziek op de Elshoutse Zeedijk! De relatie met het water – nu eens een vriend, dan weer een vijand – wordt bezongen, verbeeld en gespeeld door amateurgezelschappen én professionele muzikanten. Ervaren gidsen nemen je mee op hun Veldtocht van de Muziek. Verhalen over de innige verbintenis van het water met het land worden muzikaal aaneengeregen. Zowel kleine parels als grote wonderen komen langs en verbinden de toehoorder met zijn achterland. Ga mee op deze eenmalige muzikale Veldtocht en leg je oor te luister. 

ONLINE TICKETS 10 EURO P.P.

Wil je zeker zijn van een kaartje? Bestel dan hier je online ticket (klik op de rode link), print deze uit en neem het ticket mee naar de Veldtocht. Er kunnen maximaal 35 deelnemers mee per Veldtocht.  

KORTING VOOR INWONERS HEUSDEN

Heusden viert haar 700-jarig bestaan; alle inwoners krijgen 70% korting. Bestel dan hier (klik op rode link) je kaartje. Vul bij het reserveren de eerste 4 cijfers van je postcode in. Print je ticket uit en neem deze mee naar de Veldtocht. 

 DUUR: 1,5 uur 

 START- EN VERKOOPPUNT 

Het startpunt van de Veldtocht is het Heusdens Buro voor Toerisme, Pelsestraat 17, 5256 AT Heusden. Hier vandaan worden de deelnemers met bussen naar de start van de route op de Zeedijk vervoerd. Tickets kunnen op 24 juni – indien nog beschikbaar – aan de deur worden gekocht. 

 VERTREKTIJDEN 

12.00,13.00,14.00,15.00,16.00,17.00 uur.

 IN SAMENWERKING MET: 

De Aleph, Gemeente Heusden, Natuurmonumenten, Waterschap Aa en Maas, HBT, EA Evenementen, Floor Bazelmans, Koen Thomassen, Dear Adam, Zangkoor Amazing, Opleidingsorkest Drunen met het Neil van de Drift Quartet en Chelsea Foreman, De Fanfare EMM Elshout, gidsen van het Heusdens Buro voor Toerisme en de vele vrijwilligers.

Facebook
Twitter