Veldtocht 24 juni Geertruidenberg

Ga je zondag 24 juni met ons garnizoen mee op expeditie? Er is een verrassende Veldtocht in Geertruidenberg, waarbij je zeker geraakt wordt!

Geertruidenberg

Veldtocht van Desol(d)aat

Kruip in de huid van een soldaat

Sluit je aan bij ons garnizoen voor een avontuurlijke reis door de tijd! Trek langs bijzondere, historische plekjes en ontmoet vrijheidsstrijders uit voorgaande eeuwen. Kruip in de huid van een soldaat en in die van zijn naasten; want hoe ga je eigenlijk om met de eenzaamheid, die toeslaat tijdens lange oorlogen? Geniet van meeslepende muziek, adembenemende verhalen en onverwachte voorstellingen langs de oevers van de linie. Een Veldtocht waarbij je zeker geraakt wordt!

ONLINE TICKETS

Wil je zeker zijn van een kaartje? Bestel dan hier je online ticket (klik op de rode link),print deze uit en neem het ticket mee naar de Veldtocht. Er kunnen maximaal 25 deelnemers mee per Veldtocht.

START- EN VERKOOPPUNT

Fort Lunet, Lunet 2, 4941 GG Raamsdonksveer. Tickets kunnen – indien nog beschikbaar – op 24 juni aan de deur worden gekocht.

DUUR: circa 2 uur

VERTREKTIJDEN

12.00,13.00,14.00,15.00,16.00,17.00 uur

BIJZONDERHEDEN:

De locaties zijn overdekt en op loopafstand van elkaar. De Veldtocht is ook geschikt voor kinderen en bevat geen schokkende beelden.

IN SAMENWERKING MET:

Scattando Kunstencentrum, Gemeente Geertruidenberg en VVV Geertruidenberg.

 

Facebook
Twitter