Veldtocht 24 juni Ravenstein

Ga je zondag 24 juni mee op avontuur? Er is een Veldtocht in Ravenstein: van de diepste kelders tot aan het herstelde Ravelijn.

Overal klinkt de geschiedenis van Ravenstein. Ga mee op ontdekkingstocht met cabaretier Mark van de Veerdonk en legerleider Pichegru langs de Zuiderwaterlinie en onmogelijke liefdes. Met zang, poëzie en toneel op bijzondere locaties voor de hele familie. Door Ravensteiners uit het verleden en het heden. Ga mee op Veldtocht naar het Land van Ravenstein!

ONLINE TICKETS

Wil je zeker zijn van een kaartje? Bestel dan hier je online ticket (klik op de rode link), print deze uit en neem het ticket mee naar de Veldtocht. Er kunnen maximaal 40 deelnemers mee per Veldtocht.

START- EN VERKOOPPUNT

Startpunt: Stadsherberg de Keurvorst, Marktstraat 14, Ravenstein. Tickets kunnen – indien nog beschikbaar – op 24 juni gekocht worden in een kunstcaravan op het plein bij De Keurvorst (alleen contante betaling).

DUUR: 1,5 uur

VERTREKTIJDEN

12.00,13.00,14.00,15.00,16.00,17.00 uur

IN SAMENWERKING MET:

Gemeente Oss, Platform Vrijetijd, TIR, De Muzelinck, Heemkundekring Land van Ravenstein, Stadsherberg de Keurvorst, Theatergroep Hertog Zout, Wilskracht Stadsbrouwerij.

 

Facebook
Twitter